Classic
- klassisk og hyggelig sommerhus

Classic modellen er det moderne og hyggelige sommerhus, som passer ind i alle sommerhusområder. Her får man et vinkelhus med et væld af muligheder for forskellige plan- og facadeløsninger.

Classic modellen giver mulighed for at udføre ensidig taghældning på hovedhuset og lave vinkel bygning som funkisstil eller en helt 3. løsning.

Der er mulighed for flere forskellige tagbelægninger/løsninger på alle vores huse, f.eks. kan huset udføres med det traditionelle udhæng og tagsten – eller man kan vælge det mere trend hus og sløjfe udhænget og i stedet få en arkitekttagrende og listedækken som tagbelægning.

Ligesom der er mange forskellige facade muligheder på alle vores huse, f.eks. klinkprofilbeklædning – 1 på 2 beklædning – lodret profilbeklædning – kombineret beklædning – skifer beklædning.

Tegnestue

Hos Skov´s Fritidshuse tegner vi alle vores huse i tæt samarbejde med bygherre, uden det koster ekstra. Ta evt. udgangspunkt i en af vores plantegninger eller lad vores tegnestue komme med et nyt projekt som passer bedre til Jeres ønsker og behov.

Vi står for rådgivning – udførelse og myndighedsbehandling, så I kan rolig sætte Jer tilbage, og trygt lad os løse vi os opgaven. Vi står ligeledes for formilden af landmåler – geotekniker – energirammeberegninger / varmetabsberegninger og energimærkning mv.

Med 40 års erfaring og den nytænkende generation er vi sikre på at vi kan hjælpe med at realisere Jeres fritidshus drøm, lige fra tegnebordet til nøglefærdigt sommerhus.

Book et uforpligtende møde, med Martin eller Ole allerede i dag.​

Kontakt Tømrerfirmaet Skov

Vi kan også bygge jeres drømmehus.

Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige opgaveløsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud fra vores tømrer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Telefon: 7565 3588
Email: post@tfskov.dk

bubble