​Fri arkitektur
- det unikke valg

Fri arkitekttur er til Jer som ønsker et fritidshus som ikke ligner alle de andre fritidshuse.

Hvis man har nogen unikke ønsker og behov er fri arkitekttur den helt rigtige løsning at vælge. I kan vælge at opsøge Jeres lokale arkitekt, som tit er en økonomisk dyr løsning, eller I kan få vores tegnestue til at tegne Jeres drømmeprojekt.

Fri arkitekttur er normalvis en dyr løsning men hos Skov´s Fritidshuse koster det normalvis ikke særlig meget mere end f.eks.et Classic fritidshus, på grund af at vi har vores egen tegnestue og værksted til at varetage opgaven

Hos Skov´s Fritidshuse er fri arkitekttur et af vores stærkeste kort og vi er stolte af at fremvise vores huse.

Tegnestue

Hos Skov´s Fritidshuse tegner vi alle vores huse i tæt samarbejde med bygherre, uden det koster ekstra. Ta evt. udgangspunkt i en af vores plantegninger eller lad vores tegnestue komme med et nyt projekt som passer bedre til Jeres ønsker og behov.

Vi står for rådgivning – udførelse og myndighedsbehandling, så I kan rolig sætte Jer tilbage, og trygt lad os løse vi os opgaven. Vi står ligeledes for formidling af landmåler – geotekniker – energirammeberegninger / varmetabsberegninger og energimærkning mv.

Med 40 års erfaring og den nytænkende generation er vi sikre på at vi kan hjælpe med at realisere Jeres fritidshus drøm, lige fra tegnebordet til nøglefærdigt sommerhus.

Egne håndværkere

Vi har egne håndværkere til at udføre vores fritidshuse, hvilket sikrer Jer høj kvalitet. Flere af vores ansatte har været i firmaet i over 25 år og sætter en ære i at udføre et godt håndværk.

Vi hyrer lokale/ velrenommerede og autoriserede underentreprenører til at udføre VVS og El-arbejde på vores fritidshuse.

Martin og Ole er selv med på byggepladsen, så I kan sparre/rådføre med dem gennem hele projektet, hvilket give minimale misforståelser.

Book et uforpligtende møde, med Martin eller Ole allerede i dag.

Kontakt Tømrerfirmaet Skov

Vi kan også bygge jeres drømmehus.

Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige opgaveløsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud fra vores tømrer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

bubblemedia