Fritidshuse af høj kvalitet

Drømmer du om et fritidshus, der opfylder alle dine behov og ønsker? Hos Tømrerfirmaet Skov tegner vi alle vores fritidshuse i tæt samarbejde med dig. Med 40 års erfaring og nytænkende idéer kan vi realisere drømmen. Vi er med lige fra tegnebordet til et nøglefærdigt sommerhus, så du kan trygt lade os løse opgaven.

Unikke muligheder for fritidshuse

  • Classic modellen er de moderne og de hyggelige fritidshuse, der er vinkelhuse med mange muligheder for forskellige plan- og facadeløsninger.
  • Længehus modellen er de enkle og mest økonomiske fritidshuse, der er længehuse med mange muligheder for forskellige plan- og facadeløsninger.
  • Fri arkitekttur er til dig, der ønsker et fritidshus, som ikke ligner de andres. Vores tegnestue kan tegne dit drømmeprojekt og opfylde alle unikke ønsker og behov.
  • Medbyg er til dig, der ønsker at udføre dele af projektet selv. Vi har flere forskellige løsningsforslag til medbyg, hvor vi vil rådgive til den bedste løsning.

Byg fritidshuse med Skovs Tømrerfirma

Tømrerfirmaet Skov blev etableret i 1977 af Ole og Rie Skov, og i 2005 trådte næste generation Martin Skov ind i firmaet, som i dag driver firmaet sammen med hans kone Karina Skov. Vi har mange års erfaring med at bygge fritidshuse i Juelsminde, Ebeltoft og Århus. Vores dygtige og veluddannede håndværkere sikrer altid et kvalitetsbyggeri til den rigtige pris.

Har du spørgsmål til vores fritidshuse og ønsker et gratis uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 7565 3588 eller sende en e-mail på post@tfskov.dk. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

bubble