Længehus
- enkelt og økonomisk

​Længehus modellen er det enkle og mest økonomiske sommerhus, som passer ind i alle sommerhusområder. Her får man et længehus med et vælg af muligheder for forskellige plan- og facadeløsninger.

Længehus modellen giver mulighed for at udføre ensidig taghældning, hvilket giver en helt anden og trend arkitekttur på fritidshuset og gode muligheder for optimal hemse- løsninger.

Der er mulighed for flere forskellige tagbelægningsløsninger på alle vores huse, f.eks. kan huset udføres med det traditionelle udhæng og tagsten – eller man kan vælge det mere trend hus og sløjfe udhænget og i stedet få en arkitekt tagrende og listedækken som tagbelægning.

Ligesom der er mange forskellige facadeløsninger på alle vores huse, f.eks. klinkprofilbeklædning – 1 på 2 beklædning – lodret profilbeklædning – en kombineret beklædning – skifer beklædning.

Tegnestue

Hos Skov´s Fritidshuse tegner vi alle vores huse i tæt samarbejde med bygherre, uden det koster ekstra. Ta evt. udgangspunkt i en af vores plantegninger eller lad vores tegnestue komme med et nyt projekt som passer bedre til Jeres ønsker og behov.

Vi står for rådgivning – udførelse og myndighedsbehandling, så I kan rolig sætte Jer tilbage, og trygt lad os løse vi os opgaven. Vi står ligeledes for formidling af landmåler – geotekniker – energirammeberegninger / varmetabsberegninger og energimærkning mv.

Med 40 års erfaring og den ny tænkende generation er vi sikre på at vi kan hjælpe med at realisere Jeres fritidshus drøm, lige fra tegnebordet til nøglefærdigt sommerhus.

Egne håndværkere

Vi har egne håndværkere til at udføre vores fritidshuse, hvilket sikrer Jer høj kvalitet. Flere af vores ansatte har været i firmaet i over 25 år og sætter en ære i at udføre et godt håndværk.

Vi hyrer lokale/ velrenommerede og autoriserede underentreprenører til at udføre Vvs og El arbejde på vores fritidshuse.

Martin og Ole er selv med på byggepladsen, så I kan sparre/rådføre med dem gennem hele projektet, hvilket give minimale misforståelser.

Book et uforpligtende møde, med Martin eller Ole allerede i dag.

Vi har bygget mange fritidshuse

Kontakt Tømrerfirmaet Skov

Vi kan også bygge jeres drømmehus.

Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige opgaveløsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud fra vores tømrer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

bubblemedia