Længehus
- enkelt og økonomisk

​Længehus modellen er det enkle og mest økonomiske sommerhus, som passer ind i alle sommerhusområder. Her får man et længehus med et vælg af muligheder for forskellige plan- og facadeløsninger.

Længehus modellen giver mulighed for at udføre ensidig taghældning, hvilket giver en helt anden og trend arkitekttur på fritidshuset og gode muligheder for optimal hemse- løsninger.

Der er mulighed for flere forskellige tagbelægningsløsninger på alle vores huse, f.eks. kan huset udføres med det traditionelle udhæng og tagsten – eller man kan vælge det mere trend hus og sløjfe udhænget og i stedet få en arkitekt tagrende og listedækken som tagbelægning.

Ligesom der er mange forskellige facadeløsninger på alle vores huse, f.eks. klinkprofilbeklædning – 1 på 2 beklædning – lodret profilbeklædning – en kombineret beklædning – skifer beklædning.

Egne håndværkere

Vi har egne håndværkere til at udføre vores fritidshuse, hvilket sikrer Jer høj kvalitet. Flere af vores ansatte har været i firmaet i over 25 år og sætter en ære i at udføre et godt håndværk.

Vi hyrer lokale/ velrenommerede og autoriserede underentreprenører til at udføre Vvs og El arbejde på vores fritidshuse.

Martin og Ole er selv med på byggepladsen, så I kan sparre/rådføre med dem gennem hele projektet, hvilket give minimale misforståelser.

Book et uforpligtende møde, med Martin eller Ole allerede i dag.

Vi har bygget mange fritidshuse

Kontakt Tømrerfirmaet Skov

Vi kan også bygge jeres drømmehus.

Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige opgaveløsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud fra vores tømrer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Telefon: 7565 3588
Email: post@tfskov.dk

bubble