Medbyg af sommerhus

​Medbyg er til Jer som ønsker at udføre dele af projektet selv. Vi har flere forskellige løsningsforslag til medbyg og hører på/rådgiver Jer til hvilken løsning i bør vælge.

Hvad er den hyppigste løsning?

Normalvis står vi for et råhus ved valg af medbyg. Det vil sige at vi leverer et komplet færdig fritidshus udvendig, dog, for det meste vælger bygherre selv at udføre terrasserne. Indvendig loft isolering – dampspærre og lofter kan naturligvis også tilbydes.

Bestiller I et medbygger fritidshus hos Skov´s Fritidshuse, vil vi rådføre Jer gennem hele projektet.

Tegnestue

Hos Skov´s Fritidshuse tegner vi alle vores huse i tæt samarbejde med bygherre, uden det koster ekstra. Tag evt. udgangspunkt i en af vores plantegninger eller lad vores tegnestue komme med et nyt projekt som passer bedre til Jeres ønsker og behov.

Vi står for rådgivning – udførelse og myndighedsbehandling, så I kan rolig sætte Jer tilbage, og trygt lad os løse opgaven. Vi står ligeledes for formidling af landmåler – geotekniker – energirammeberegninger / varmetabsberegninger og energimærkning mv.

Med 40 års erfaring og den nytænkende generation er vi sikre på at vi kan hjælpe med at realisere Jeres fritidshus drøm, lige fra tegnebordet til nøglefærdigt sommerhus.

Egne håndværkere

Vi har egne håndværkere til at udføre vores fritidshuse, hvilket sikrer Jer høj kvalitet. Flere af vores ansatte har været i firmaet i over 25 år og sætter en ære i at udføre et godt håndværk.

Vi hyrer lokale/ velrenommerede og autoriserede underentreprenører til at udføre Vvs og El arbejde på vores fritidshuse.

Martin og Ole er selv med på byggepladsen, så I kan sparre/rådføre med dem gennem hele projektet, hvilket give minimale misforståelser.

Book et uforpligtende møde, med Martin eller Ole allerede i dag.

Inspiration

Kontakt Tømrerfirmaet Skov

Vi kan også bygge jeres drømmehus.

Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige opgaveløsninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud fra vores tømrer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Telefon: 7565 3588
Email: post@tfskov.dk

bubble